مصرف تخم مرغ در دوران بارداری

شروع موضوع توسط admin ‏28/1/17 در انجمن بارداری و زایمان

  1. admin

    admin Administrator عضو کادر مدیریت

    بهتر است زنان باردار مصرف تخم مرغ را در وعده های غذایی صبحانه یا نهار خود بگنجانند
    غذاهای خام و پخته نشده به خصوص تخم‌مرغ ممکن است حاوی سالمونلا باشد که خطرات زیادی را برای جنین و مادر به دنبال دارد.
    توجه داشته باشید که تخم‌مرغ باید با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد آماده و به خوبی پخته شود و از سفت شدن زرده و سفیده آن اطمینان حاصل کنید.
    علاوه بر تخم‌مرغ غذاهای دیگری مانند کیک کره‌ای، خمیر کیک، مخلوط زرده تخم‌مرغ و شیر وغذاهایی که مرکب از گوشت و آرد می ‌باشد از جمله غذاهایی هستند که خام آنها ضررهای زیادی برای مادر و جنین دارد.

    بهتر است زنان باردار مصرف تخم مرغ را در وعده های غذایی صبحانه یا نهار خود بگنجانند مصرف تخم مرغ، گوشت و آجیل به تکامل مغز جنین کمک می کند .
    نتایج یک مطالعه نشان می دهد که مصرف تخم مرغ، گوشت و آجیل در دوران بارداری به تکامل مغز جنین کمک می کند. به نقل از یونایتدپرس ، بر اساس نتایج یک مقاله که در مجله FASBE منتشر شده ، محققان اعلام کردند : از آنجا که تخم مرغ حاوی “کولین” است که به تکامل مغز جنین کمک می کند، بهتر است زنان باردار مصرف تخم مرغ را در وعده های غذایی صبحانه یا نهار خود بگنجانند.
    گروهی از محققان می گویند: کولین که در گوشت، آجیل و تخم مرغ یافت می شود، نقش مهمی را در کمک به تکامل بخش های مرتبطا با حافظه مغز جنین، بازی می کند.
    مطالعه ها در موش ها نشان می دهد که رژیم غذایی یک زن باردار ، بویژه دریافت کولین، می تواند در تکامل مغز جنین نقش داشته باشد.
    دانستن اینکه چگونه رژیم غذایی ژن های ما را تغییر می دهد می تواند برای تضمین تکامل بهینه ما بسیار مهم باشد.
    زیسل و همکارانش در این مطالعه به دو گروه از موش های باردار در زمانی که هیپوکامپ جنین تکمیل می شود، دو رژیم غذایی مختلف دادند. هیپوکامپ قسمتی از مغز است که مسئول حافظه است.
    کارشناسان مصرف مقدار مناسب کولین را برای زنان ۴۲۵ میلی گرم در روز و برای مردان ۵۵۰ میلی گرم در روز اعلام می کنند. مواد مورد نیاز در رژیم غذایی مادر باردار
    نیاز غذایی مادر باردار در طی این دوران روزانه ۳۰۰ کیلو کالری افزایش می یابد( نه دو برابر ) بهترین منابع غذایی تامین کننده این انرژی اضافی, پروتئین ها, ویتامینها ,املاح معدنی و چربیهاست.
     

به اشتراک بگذارید