طرز تهیه کیک گیلاس

شروع موضوع توسط admin ‏24/4/17 در انجمن انواع کیک و شیرینی

  1. admin

    admin Administrator عضو کادر مدیریت

    مواد لازم برای تهیه کیک گیلاس
    • کره نرم : ۱۵۰ گرم
    • شکر : ۱۸۰ گرم
    • آرد سفید : ۱۸۰ گرم
    • خامه ترش : ۱۵۰ گرم
    • بیکینگ پودر : ۱ قاشق چایخوری
    • نمک : به میزان لازم
    • رنده پوست لیمو : ۱/۲ لیمو
    • اسانس بادام : ۱ قطره
    • تخم مرغ : ۲ عدد
    مواد لازم برای وسط کیک
    • گیلاس : ۴۰۰ گرم
    • چوب دارچین : نصف شاخه
    • آب سیب : ۱۰۰ میلی گرم
    • شکر : ۸۰ گرم
    • آرد ذرت : نصف قاشق چایخوری
    • رنده پوست لیمو : ۱/۲ لیمو

      در مرحله اول دستور پخت کیک گیلاس ابتدا هسته گیلاس ها را خارج کنید.
      سپس گیلاس را در قابلمه ای مناسبی با شکر و رنده پوست لیمو و آب سیب و چوب دارچین مخلوط کنید و قابلمه را روی حرارت گاز با شعله ملایم به مدت ۱۰۰ دقیقه قرار دهید تا مخلوط مواد میانی کیک به دمای جوش برسند سپس مواد میانی کیک را در الک بریزید و چوب دارچین را از بین مواد خارج کنید و اجازه دهید تا آب اضافه گیلاس ها خارج شود.
      در مرحله بعدی طرز تهیه کیک گیلاس آرد ذرت را در ظرف مناسبی بریزید سپس ۲۲ قاشق غذاخوری آب به آرد ذرت اضافه کنید و مخلوط آرد و آب را هم بزنید تا یکدست شوند سپس مخلوط آب گیلاس را به آرد ذرت بیفزایید و مخلوط آرد و آب گیلاس را روی حرارت گاز قرار دهید تا به دمای جوش برسند و از سس آماده شده برای تزیین کیک استفاده کنید.
      در مرحله بعدی پخت کیک گیلاس فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا به خوبی داغ شود سپس قالب کیک را چرب و آرد پاشی کنید.
      تخم مرغ و شکر را در ظرف مناسبی بریزید و با کمک همزن مخلوط این مواد را هم بزنید کره نرم شده را به مخلوط تخم مرغ و شکر بیفزایید و خامه ترش را هم به مایه کیک اضافه کنید و مایه کیک را هم بزنید تا همه مواد با یکدیگر مخلوط شوند.
      سپس آرد و نمک و بیکینگ پودر را روی مایه کیک الک کنید و با کمک قاشق و یا لیسک مایه کیک را هم بزنید.
      رنده پوست لیمو و اسانس بادام را به مایه کیک اضافه کنید و مایه کیک را دوباره هم بزنید.
      در مرحله آخر طرز تهیه کیک گیلاس نیمی از مایه کیک را درون قلب فر بریزید و روی سطح مایه کیک را به کمک قاشق صاف کنید و گیلاس های الک شده را هم روی مایه کیک بریزید.
      سپس باقی مانده مایه را روی گیلاس ها بریزید و قالب کیک را به مدت ۴۵ دقیقه در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و بعد از مدت زمان ذکر شده قالب را از درون فر بیرون آورید و بعد از سرد شدن کیک گیلاس آن را از فر خارج کنید و برش بزنید و هر تکه از کیک را به همراه سس مخصوص در ظرف مناسبی برای سرو قرار دهید.
      برای تهیه کیک گیلاس اگر به گیلاس تازه دسترسی ندارید می توانید از کمپوت گیلاس استفاده کنید توجه داشته باشید که کمپوت گیلاس به زمان جوش کمتری نیازمند است.
     

به اشتراک بگذارید